סדנאות לקבוצות אירגונים וצוותים
מחפשים משהו מיוחד לעשות עם צוות העובדים או עם קבוצת נוער? אולי מפגש משפחתי גדול? מסיבת רווקות או פעילות העשרה לקבוצת חברים? סדנת נגרות קבוצתית יכולה לענות על צרכים מגוונים. למידה וכיף מובטחים!
מה עושים בסדנה קבוצתית?
עוצרים לנשום. שותים קפה. ואז צוללים לעבודה הכוללת: לימוד על כלי העבודה, שימוש בטכניקות נגרות שונות, מסוגלות כצוות וכפרטים, דינמיקה קבוצתית (אני עוסק בהנחיית קבוצות), חידוש המשרד והרבה הרבה כיף ויצירתיות!
מוזמנים להפוך את הסדנה ליום התנדבות, ולתרום את הרהיטים שבניתם לכל גוף שתבחרו. אשמח לקשר אתכם לגופים חינוכים או טיפוליים.
קבוצות של עד 20 איש
מה אפשר לבנות בסדנה?
-
תוצרים אישיים.
-
רהיטים גדולים למקום העבודה מעבודת צוות משותפת.
-
כל דבר שתרצו.
מה אומרים על הסדנה קבוצתית?
נתי ויזמן עובד סוציאלי ורכז תחום נוער וצעירים במחלקת הרווחה בשגב שלום:
"בימים אלו נועם מעביר אצלנו סדנת נגרות תהליכית לנוער בסיכון בישוב הבדואי שגב שלום.
מדהים לראות כיצד על אף שלא דובר את השפה הערבית נוצר חיבור בינו לבין בני הנוער.
נועם, כשמו שלו, משרה בסדנאות שלו אוירה נעימה מאפשרת ומכילה שרותמת את בני הנוער לקחת על עצמם פרויקט יצירה אישי או לקיחת חלק בפרויקט קהילתי.
נועם מקפיד על סטנדט עבודה גבוה החל מדיוק בזמנים, תכנון מפגשים לעומק ושמירה על כללי בטיחות במהלך העבודה. כל זאת ללא פשרה בתהליך הקבוצתי, הוא מקפיד להגיע קודם למפגש, להיפגש עם הצוות הטיפולי, להדריך אותם על הנעשה בסדנה, מקיים מפגש פתיחה מסודר לנערים, מזהה את המצב והצורך של כל נער ובפועל בשיתוף פעולה מלא עם צוות המטפל ומקפיד על סיכום פעילות והתכוונות עם הצוות למפגש הבא.
למי שמחפש סדנאי בעל אוריינטציה טיפולית לצד היכולת לייצר רהיטים מקסימים אני ממליץ על נועם בחום."
נתי ויזמן, רכז נוער וצעירים במחלקת הרווחה בשגב שלום. 0543003540.
גידי וולפסון- מנהל הוסטל "בית אשל" לנערים בסיכון:
נועם הגיע לעשות סדנה לנערים שלי. מהרגע הראשון הוא כבש את ליבם של הנערים עם חיוך ענק והרבה כלי עבודה מסקרנים, שבהתחלה לא ידעו איך לגשת אליהם. הנערים אהבו את האתגר שבעבודה ונרתמו בהתלהבות רבה. החוויה של היצירה ריתקה אותם, והם שמחו לעבוד על מוצר שישמש אותם בחדרם. זאת הייתה הזדמנות לכל נער להגשים משהו מרצונותיו האישיים, ונועם התגייס ועזר לכל נער לבנות תוכנית ברגישות מלאת אמפטיה.
דרך עבודת היידים נועם הצליח ליצור קשר אישי, והאווירה בסדנה הפכה להיות של מפגש בטוח וחברי. דרך עבודת הידיים נועם הצליח להגיע לליבם של הנערים והווה דמות ניטרלית וחיצונית לצוות הטיפולי, שהעניקה להם אוזן קשבת באמצעות כלים השלכתיים. החוויה הייתה מאוד נעימה ומשמעותית, והנערים מחכים כבר לפעם הבאה שנועם יגיע כדי להמשיך את התהליך.